Contacteer Mien Kaba

Om je helemaal te kunnen onderdompelen in de wereld van de handtassen & meer op maat, wil ik je graag uitnodigen in mijn leeratelier: leer moet je zien, voelen, ruiken, ... . Ik heb geen vaste openingsuren maar maak graag tijd voor je vrij. Stuur een mailtje naar info@mienkaba.be, of een telefoontje kan op 0496 95 80 85.

Een paar keer per jaar organiseert Quatre Quart een pop-up in Sint-Andries en daar kun je kennismaken met Mien Kaba,  Toope hoeden (Brigitte Ganne), keramiekatelier Terre du Nord (Nathalie Verdonck) en Savanne, stikateljee en textiel op maat (Anne Van Acker).
Quatre Quart is een initiatief tot samenwerking, recent geboren uit de goesting van vier Brugse creatieve dames, om unieke dingen te ontwerpen en te maken.
Wil je ons alle vier leren kennen? Dat kan!

Ben je ook een ambachtelijke maker en wil je graag samen iets creëren? Graag!

Als je benieuwd bent naar wat er zoal gebeurt en leeft in het leeratelier, kun je me volgen op de Facebookpagina Mien Kaba, daar toon ik waar ik mee bezig ben, stel ik nieuwe modellen voor, laat ik het weten als er in mijn collectie leer nieuwe kleuren te vinden zijn,...