Handtassen en meer

In het leeratelier staan in principe geen handtassen te koop. Ik maak ze op maat en op vraag. Om je te inspireren zorg ik zelf voor voorbeeldmodellen waarvan sommige verwisselbare onderdelen hebben.

Bij de Kabamien, het model met de aanpasbare flappen, kan je je helemaal laten gaan en kan je, wanneer je maar wilt, een nieuwe flap bestellen om zo telkens jouw tas aan te passen aan je favoriete kleur, outfit, seizoen, gelegenheid, ... Eén kwaliteitsvolle tas en toch telkens een nieuwe look!

Jij kiest jouw favoriete model, en dan gaan we samen aan de slag om alle keuzes te maken: welk kalfs- of rundsleer langs de buitenzijde? Graag een varkensleren voering of laat je je verleiden door een zachte lams- of geitenvoering in een vrolijk kleurtje? Je droomtas niet gezien? Kom gerust een koffie drinken in het atelier en vertel me wat jij zoekt. Jouw wensen inspireren mij om iets nieuws te ontwikkelen.

Herstellingen of make-over?

Hangt jouw favoriete leren jasje uit je jeugd al jaren eenzaam in je kast? Kan je het niet over je hart krijgen de oude leren boekentas van je vader naar de kringloopwinkel te brengen? Ooit op reis een lederen tas gekocht die in je kast blijft liggen omdat ze toch niet zo handig is? Breng ze mee naar mijn atelier, dan kijken we samen hoe we deze stukken-met-een-verhaal een nieuw leven kunnen geven.