contacteer Mien Kaba

Begin je al te dromen van jouw eigen kaba ? Om je helemaal te kunnen onderdompelen in de wereld van de handtassen & meer op maat, wil ik je graag uitnodigen in mijn leeratelier: leer moet je zien, voelen, ruiken, ... . Ik heb geen vaste openingsuren maar maak graag tijd voor je vrij. Stuur een mailtje naar info@mienkaba.be, of een telefoontje kan op 0496 95 80 85.

bezoek mijn atelier

Gewoon nieuwsgierig naar het leeratelier? Wil je eens een bezoekje brengen bij een opendeurdag? Ik zet mijn deuren vaak open naar aanleiding van Buren bij Kunstenaars, Dag van de Ambachten,... Af en toe neem ik deel aan een expositie met mijn creaties.

Kom genieten van mijn wereld, kijk om je heen, geniet van de jazzy stem van Ella Fitzgerald, voel aan de vishuiden en ruik de typische geur van leer.

blijf op de hoogte

Wil je graag op de hoogte blijven van bijzondere evenementen, opendeurdagen in het atelier, aparte creaties of een uitnodiging ontvangen bij een expositie? Stuur me een mailtje met ‘houd me op de hoogte’. Dan laat ik het zeker weten wanneer je welkom bent!

samen de handen in elkaar slaan

Ben je ook een maker of kunstenaar en wil je graag samen iets creëren? Graag!

Als je benieuwd bent naar wat er zoal gebeurt en leeft in het leeratelier, kun je me volgen op de Facebookpagina Mien Kaba en op Instagram Mien Kaba. Daar toon ik waar ik mee bezig ben, laat eens een creatie zien,…